In Stock

Zeolitni puder 7 SREĆA

10.00 KM

Opis

Ovaj zeolitni puder je prvi zeolitni puder razvijen od strane najvećih stručnjaka iz Rusije i uz primjenu materijala iz Sibira. Materijali iz Sibira garantovano vam donose zdravlje, sreću i ljepotu! Poznato je da žene iz Sibira imaju najočuvanije lice i vrat. Tajna je u primjeni eteričnih ulja i sokova koje rastu samo u Sibiru.

————————

369 je Teslin princip uspješnosti i sreće koju donosi svaki projekat.

TO SE U NAUCI PO TESLI ZOVE „ZLATNI PRESJEK“. To je princip zavojnice koja je kod SVEMIRA, NASTANKA SVEGA U SVEMIRU I POREDAK KOD SVAKOG ŽIVOG BIĆA, a najbolje se vidi kod sjemena suncokreta, kod zavoja organa, kod puža i kod svakog cvijeta.

AKO PRETPOSTAVLJATE DA ĆE NOVI PROIZVOD BITI USPJEŠAN I PRIHVATLJIV OD LJUDI, MORA BITI POSTAVLJEN PO PRINCIPU „ZLATNOG PRESJEKA“ NOMiNARNI PRIKAZ SA BROJEVIMA 3, 6 I 9 ili brojem „369“. zato je oznaka svih naših proizvoda „369“.

Početni korak stvaranja novog proizvoda se kroz planiranje sirovina mora zadovoljiti princip „ZLATNOG PRESJEKA 369“.

To je osnovni princip rada i stvaranja Instituta VINIS, koji je isti u osnovi princip „369“.

Komplet „7 SREĆA“ ima simbol 7 sreća koji donosi svakoj osobi sreću, ljepotu i zdravlje! Osam proizvoda je u simbolu „BESKONAČNO“ što znači da to traje beskonačno. SERUM od eteričnih ulja je DEVETI, proizvod koji je poklon onom ko kupi „7 SREĆA“ a devetka je vrh nivoa DUHOVNOSTI!

  • Uvijek razmišljaj da je nivo do 3  (trojka) sve materijalno u vama i oko vas – u SVEMIRU!
  • Nivo od treće dimenzije do šestog nivoa je sav život, sve što se kreće, raste i ponovo se rađa kao ista vrsta, isti materijal ista pojava.
  • Najviši nivo je duhovni nivo od nivoa 6 (šest) do 9 deveti nivo. To je sopstveno čovjeku i nivo ljudskog bića!
  • Nivoi iznad 9 su visoki nivoi koje čovjek zove nivo BOGOVA.